Villa-plan-pied in Malaucène

Ons huis is zeer rustig gelegen aan een doodlopende weg aan de rand van Malaucène, 10 minuten lopen naar het hart van het dorp. Het huis is zeer ruim gebouwd: hal, bijkeuken met wasmachine, grote woonkamer (40 m²) en keuken (met oven en afwasmachine), beide met openslaande deuren naar een schaduwrijke waranda als terras, met een adembenemend uitzicht op de Ventoux. Grote badkamer met douche en bad, separaat toilet en twee slaapkamers. In slaapkamer 1 zijn twee aparte auping bedden (200 x 90 cm), waarvan één desgewenst makkelijk naar slaapkamer 2 verplaatst kan worden, die met dat doel is ingericht. In het huis is wifi aanwezig. De tuin is 2000 m² en is uiterst rustig. Ook in juli en augustus zijn huis en terras aangenaam koel.
Malaucène is een gezellig dorp met alle voorzieningen: terrassen, restaurants, goede supermarkt, bakkers, boekhandel en op woensdag een Provencaalse markt. Er is een Spa wellness met zwembad. Vaison-la-Romaine ligt op 10 minuten rijden afstand, Avignon op 45 minuten. Goedkope vluchten op Marseille zijn mogelijk, van daar 90 minuten rijden.

Heeft u interesse om het te huren, neem contact op met Ingrid Sprey 06-47550969 of 06-17138668. Prijzen per week: mei t/m september € 795, en oktober t/m april € 695, inclusief schoonmaakkosten. Het huis is uitsluitend te huur voor 2 personen.

Terug naar de vorige pagina