Villa de l'Angelot in Malaucène

Ons huis is zeer rustig gelegen aan een doodlopende weg aan de rand van Malaucène, 10 minuten lopen naar het hart van het dorp. Het huis is zeer ruim gebouwd: hal, bijkeuken met wasmachine, grote woonkamer (40 m²) en keuken (met oven en afwasmachine), beide met openslaande deuren naar een schaduwrijke waranda als terras, met een adembenemend uitzicht op de Ventoux. Het terras is voorzien van goede tuinstoelen, ligbedden en een deckchair. Grote badkamer met douche en bad, separaat toilet. In de slaapkamer is een boxspring (1.80 x 2.00m). Verder is er een werkkamer. De tuin is 2000 m² en is uiterst rustig. Ook in juli en augustus zijn huis en terras aangenaam koel.
Malaucène is een gezellig dorp met alle voorzieningen: terrassen, restaurants, goede supermarkt, bakkers, boekhandel en op woensdag een Provencaalse markt. Er is een Spa wellness met zwembad. De natuur en de cultuur zijn in dit gebied onovertroffen. Er liggen in de naaste omgeving prachtige dorpjes: Seguret, Sablet, Gigondas, alle beroemd om hun wijn. Wat grotere plaatsen zijn Vaison-la-Romaine, bijzonder door de antieke Romeinse stad, Middeleeuwse bovenstad en gezellige plein omgeven door winkelstraten, op 10 minuten rijden afstand, l'Isle Sorque (antiekmarkt), en Avignon en St. Remy op 45 minuten afstand. De dichtstbijzijnde stad aan de Middellandse Zee is Cassis op ongeveer 1,5 uur rijden. 's Zomers zijn er veel concerten, markten, proeverijen etc. Goedkope vluchten op Marseille zijn mogelijk, van daar 90 minuten rijden.

Heeft u interesse om het te huren, bel dan voor de beschikbaarheid met Ingrid Sprey 06-47550969 of 06-17138668.Prijzen per week: mei t/m september € 795, en oktober t/m april € 695, exclusief schoonmaakkosten. Het huis is uitsluitend te huur voor 2 personen. Indien er een negatief reisadvies is voor Frankrijk worden alle kosten gerestitueerd.

VA5 VA1 VA7 VA15
VA16
VA8 VA11 VA12
VA17
VA18
VA13
VA19
VA2 VA4 VA9Terug naar de vorige pagina